CHOPSTICK DISTRICT

CHOPSTICK DISTRICT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 67 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chopstick District. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 16:00 Eten was prima, niet bijzonder lekker voor die prijs. Brownie piepklein en smaakte alsof -ie uit een pakje kwam.
13 mrt 2022 om 11:33 We hadden dumplings besteld, maar deze waren niet op voorraad en die hebben ze toen zonder te vragen vervangen voor een toetjes. Iets waar we echt totaal niet op zaten te wachten… Eten was verder wel ok, de rijst was alleen niet echt lekker gekookt
8 mrt 2022 om 13:34 Dumplings were great, other food was good but way too salty
15 feb 2022 om 22:03 Geweldig!! Megaaaa lekker!!!
7 nov 2021 om 16:41 Eten was erg zout (glasnoodles), ik heb het niet opgegeten. De Dumplings wel opgegeten maar vond ik ook niet lekker.
29 okt 2021 om 1:27 Eten was lekker maar wel een beetje prijzig. De deal met gratis drinken haalde me over. De bezorger had me niet gebeld dat hij er was, ik werd namelijk gebeld door een tussenpersoon. Hierdoor duurde het langer voordat de bezorger bij me was. Hh vatba
2 aug 2021 om 21:46 Heerlijk en vers Aziatisch eten!
26 jul 2021 om 23:08 food was great but delivery time took nearly 2 hours. tracking time in the app was not accurate. thuisbezorgd called me and explained they had more orders than expected for a monday evening. but i still think the delivery time was too long.
16 jul 2021 om 18:35 Dumplings zijn super! Asian salad was zeker ook een aanrader. Ga vaker bestellen.
15 jul 2021 om 23:11 Good, fresh and delivered on time. Sauces seem to cost extra now? Re delivery time, discard the 60 min. We requested a delivery time in advance and it was nearly exact.
15 jul 2021 om 11:24 Picked up my order and food was great in terms of quality but also portion size.